duinen

Appartementen Texel

't Zonnehuis

Dit is het oorspronkelijke huis waarin Arie en Marretje die de stolp bouwden vanaf 1916 hebben gewoond. Hier staat het grootste gedeelte van de dag de zon op, waardoor het binnen licht en gerieflijk is.

Het is geschikt voor 7 personen. In de hal beneden bevinden zich douche en toilet. Verder zijn er op de begane grond een eet-/zitkamer met c.v., televisie, open keuken met alle toebehoren en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Boven 2 slaapkamers met eenpersoonsbedden.

» Reserveren

't Luwtje

Een warm en gerieflijk appartement, kleiner dan het eerste huis. Geschikt voor 4-5 personen, met eet-/zitkamer met c.v., televisie, en aparte keuken met alle toebehoren.

Toilet en douche zijn beneden. Boven zijn 2 slaapkamers, één met tweepersoonsbed en één met enkele bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden (tot tweepersoons).

» Reserveren

de Einder

Karakteristiek appartement waar de boerderijdetails weer in het zicht zijn gebracht. Het doet landelijk aan en vanuit de kamer kijkt men op de vuurtoren.
Geschikt voor 6 personen. Hal met toilet en (aparte) was- en doucheruimte. Beneden is ook een ruime eet-/zitkamer met c.v. en televisie. Boven 3 slaapkamers waarvan één met een tweepersoons-, de andere twee met eenpersoonsbedden.

» Reserveren

‘t Strandhuis

In dit appartement springt de sfeer van het strand meteen in het oog. Geschikt voor 5 personen. In de hal een toilet en (aparte) was- en doucheruimte. Verder op de begane grond zijn een eet-/zitkamer met c.v. en televisie en een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Boven 2 slaapkamers, één met eenpersoonsbed met onderschuifbed en een grotere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die ook aan elkaar geschoven kunnen worden (tot tweepersoonsbed).

» Reserveren

Elk appartement heeft zijn eigen, ruime tuin met terras en tafel en stoelen.

't Zonnehuis

't Luwtje

‘t Strandhuis